Dette er logoen til minkiosk. Logoen er en rød kiosk med hvit bakgrunn

"Er det noen som har lyst til å kjøpe inn varer til neste arrangement?"

Kanskje ikke den morsomste forespørselen å få? Spesielt ikke hvis det innebærer å dra ned på den lokale butikken og kjøpe inn varer, bære alt inn og ut av bilen, og samle på kvitteringene.

Å stå i kiosken er jo kjempehyggelig! Så hvorfor ikke gjøre innkjøpet like hyggelig? I dette innlegget skal vi gå igjennom hvor raskt og enkelt du kan bestille kioskvarene du trenger på kun få minutter og få det levert direkte til ditt arrangement!

I denne filmen viser vi hvor lett man kan legge en bestilling, og få full oversikt over utgifter og inntekter på litt over ett minutt!

For de som synes filmen går litt fort, tar vi dere gjennom prosessen steg for steg her:

1. Lag deg en bruker og logg deg inn.

2. Beskriv arrangementet ditt og definer hvor mange deltakere du tror kommer.

Skrevet av Simen Thollefsen 23.10.2018

3. Velg mellom "KLASSISK" eller "SUNNERE" pakke.

4. Gå igjennom produktene, gjør tilpasninger eller kontroller antallet ved å trykke på kategoriene. Hvis du ønsker å se prisen per produkt, trykker du på de forskjellige produktene inne i kategoriene. Antallet av hvert produkt står definert i vinduer med + og - tegn. Når du er ferdig trykker du "lagre og fortsett".

5. Definer hvor og når du ønsker at kioskvarene skal leveres. Deretter trykker du fortsett.

6. Deretter betaler du i Vipps ved å klikke på betale. I Vipps får du alltid kvitteringer lagret elektronisk og det er superenkelt å lagre både privat- og firmakort og veksle mellom dem.

 

Så enkelt kan det altså gjøres. Da er det bare å vente til varene er levert! I mellomtiden kan du kanskje sende kvitteringen elektronisk hvis du lagt ut, eller hvis noe skal godkjennes av noen andre i laget eller foreningen din.

Les hvordan du enkelt kan registrere og bruke flere kort i en og samme bruker i Vipps her

Følg oss i sosiale medier

Vil du ha flere tips?

Meld deg på vårt nyhetsbrev