Dette er logoen til minkiosk. Logoen er en rød kiosk med hvit bakgrunn

Minkiosk er en app du gratis kan laste ned fra appstore. Minkiosk er laget med tanke på frivillige foreldre som bidrar for at lag, foreninger, korps, klubber og lignende enkelt skal kunne gjennomføre kiosksalg på sine arrangementer. Mange lag og foreninger trenger nettopp kiosksalg for å styrke økonomien i klubben, slik at man kan investere i nødvendig utstyr som for eksempel nye draktsett.

 

I Norge er det en fantastisk frivillig innsats som ligger bak mange arrangementer på skoler, idrettslag og foreninger. Mange frivillige organisasjoner er avhengige av frivillighet og hele 63% av inntektene til frivillige organisasjoner er egen-genererte.

 

Vår ambisjon er å gjøre kiosktjeneste attraktivt gjennom enkle brukeropplevelser og effektive løsninger. Tjenesten har som fokus å gjøre det enkelt og raskt for de frivillige å planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter knyttet til sine arrangementer. Alt fra å planlegge arrangementet, bestille varer til kiosksalget, gjennomføre salget og få oppdateringer på varelageret underveis.

I Minkiosk trenger du bare legge inn hvor mange barn og voksne som er forventet skal komme på arrangementet og vi anbefaler deretter en komplett pakke med produkter som folk fleste foretrekker å kjøpe.

Hva er Minkiosk?

‍‍Vi var veldig fornøyd med Minkiosk. Leveringen kom tidsnok og vi var overrasket ver hvor enkelt det var!

Ragnild
Jar Skolekorps

Quote Open 2

Vi er veldig fornøyd med opplegget!

Elin
Daglig leder Eiksmarka Tennisklubb

Quote Open 2

Står du fast eller lurer på noe? Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Kontakt oss

Forbrukertelefonen: 97433390

Selskap: Nortura SA

Adresse: Lørenveien 37

Poststed: 0558 Oslo

Hvor vi leverer

Minkiosk leverer kioskvarer til lag og foreninger i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Ta gjerne kontakt for å høre om vi kan eller har planer om å levere til ditt område.

Epost: Support@minkiosk.no

Kontakt oss på Facebook

Våre samarbeidspartnere

Ofte stilte spørsmål

Klikk her

Les om sunn lek her

Klikk her